Írd be, mit keresel:

Aki teljes kiőrlésű kenyérre vágyik, az így járt?!

Az elmúlt fél év alatt Andrea elvesztette a bizalmát a teljes kiőrlésű kenyérfélék iránt. Nagyon szeretett volna rendszeresen azt enni, és egészségesen táplálkozni ezáltal is, de egyszerűen képtelen volt betartani a szabályokat.

A probléma ott kezdődött, hogy ami a bevásárlóközpontok polcain hever teljes kiőrlésű kenyér címszóval, az egy vicc. Először is, alig van teljes kiőrlésű kenyér, és mire a polcokhoz ér az ember, vagy elkapkodják, vagy kőkemény.

A másik dolog, hogy amire az van ráírva, hogy teljes kiőrlésű, az nem feltétlenül az. A wellness és fitt megnevezésű kenyérfélék sem mindig azok. Ha az összetevőknél nem teljes kiőrlésű gabonaféle, tönköly- vagy zabliszt áll, akkor az nem teljes kiőrlésű pékáru.

Andrea tapasztalatait és megoldását itt olvashatjátok >>

Cookta - 2016.04.27.
Aki teljes kiőrlésű kenyérre vágyik, az így járt?!

Forrás:
iStock

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.