Írd be, mit keresel:

Füstös spagetti – villámrecept videóval

Ez az étel annyira jó kombináció, hogy az elmúlt héten háromszor csináltam meg. Villámgyors, gyakorlatilag annyi idő alatt elkészül, míg a spagetti megfő, nem igényel semmilyen különleges alapanyagot, az íze pedig mesés.

Ennek a spagettinek az izgalmát a füstölt hal adja, ami nagyon jól illik a paradicsomhoz. Én olajos füstölt keszeget használtam, de természetesen bármilyen olajos halkonzervvel működik, az pedig – nálunk legalábbis – mindig van a spájzban, ahogy paradicsomszósz és spagetti is. Tettem még bele szárzellert, ami kellemesen roppan a szószban, koktélparadicsomot és fokhagymát is.

Cookta - 2016.05.08.
Füstös spagetti – villámrecept videóval

A végén kicsit rápirítottam a mozzarellát – akinek nincs ehhez célszerszáma, bedughatja a forró sütőbe 3-4 percre.

Ja, és a legfontosabb: nemcsak nekem ízlik nagyon, hanem a kislányom is falja! 🙂

Forrás:
Mikes Márk

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.