Írd be, mit keresel:

Indul a Heinz grill receptverseny!

Küldjétek el jól bevált grillezéskor készülő receptjeiteket, és nyerjétek meg a HEINZ bőségcsomagját – több mint 15 fűszeres, finom, fantasztikus termékkel!

Cookta - 2016.07.01.
Indul a Heinz grill receptverseny!

A 10 legjobb recept beküldőjét ajándékozzuk meg a gazdag HEINZ csomaggal, a legjobb 3 pályázó csomagjába pedig még PONTI termékeket is teszünk! A zsűri által legjobbnak választott recept beküldője pedig Cookta Aranykanál-díjat is kap!

Milyen recepttel lehet indulni a versenyen?

– minden olyan recepttel, ami jól jön grillezéshez: ez lehet pácolt hús, hal, zöldség, gomba, de akár grillek mellé saláta, mártogatós szósz, csevapcsicsa, pljeskavica, saslik vagy rablóhús, de még grillezett gyümölcs, desszert is;

– saját készítésű recept és saját készítésű, nagyobb méretű (legalább 1000 px széles) fotóval – idegen tollakkal ékeskedni nem szerencsés dolog, nem saját fényképek küldése kizárást von maga után;

– a receptnek tartalmaznia kell a hozzávalók pontos listáját, az elkészítés pontos leírását, hogy mindenki számára érthető és elkészíthető legyen, valamint néhány személyes gondolatot, véleményt, akár sztorit a recepttel kapcsolatban.

A legjobb recepteket megjelentetjük a Cookta oldalán és Facebook-oldalán, a legeslegjobbak közül pedig szakmai zsűri választja ki a győztes receptet, a cookta.hu Aranykanál-díjas grill receptjét, és persze ajándékot is kap a HEINZ és a PONTI jóvoltából!

A recepteket július 1. és augusztus 15. között várjuk a cookta9@gmail.com címen, csatolt fotóval, a beküldő nevével. A nyerteseket e-mailben értesítjük, és postacím egyeztetése után küldjük a nyereményeket.

Mi lesz a nyereménycsomagban?

Heinz ketchup és csípős ketchup, chipotle és fokhagymaszósz, zöld jalapeno paprika szósz, sárga habanero paprika szósz, szójaszósz, Worcestershire szósz, majonéz, üveges fokhagyma, salátakrém, mild, sweet és spicy – vagyis normál, édes és csípős – mustár, klasszikus, édes és chilis BBQ szósz 

A legjobb 3 beküldő még ezeket kapja a Ponti jóvoltából: Ponti Glassa modenai balzsamecetkrém, szója modenai balzsamecettel, balzsamecetkrém almalével, balzsamecetkrém citromlével, muskotályos balzsamecetkrém, modenai balzsamecet, Dolceagro fehérborecet, fehérborecet, vörösborecet, szárított paradicsom, articsóka fűszerekkel, Pesto Genova Style, Pesto Rosso

Forrás:
iStock

Hivatalos játékszabály >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.