Írd be, mit keresel:

Mogyorókrémes csokoládétorta – videós recept!

Véget ért a Cookta.hu első csokis receptversenye, amire rengeteg jobbnál jobb recept érkezett. Az elődöntőbe került tíz legjobbnak ítélt finomságból zsűri választotta ki azt a 3 receptet, amely esélyes lehetett a Cookta Aranykanál-díjára. Ez a mogyorókrémes csokitorta is bekerült a TOP3-ba.

Cookta - 2016.07.07.
Mogyorókrémes csokoládétorta – videós recept!

Komolyan vettük a dolgunkat, ezért megkértük Pinczel Orsolya cukrászt, hogy készítse el a döntőbe került recepteket, így ezt a csodás mogyoróvajjal és mascarponés habbal töltött csokitortát is. A részletes receptet itt találjátok, készítését pedig megtekinthetitek videónkban:

Objektum doboz

Hamarosan jön a zsűrizés is videóval, és az eredmény is kiderül!

És már elindult következő receptversenyünk, a Heinz grill receptverseny, amire várjuk jobbnál jobb receptjeiteket!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.