Szeretjük az evős, főzős filmeket, ezért is ajánlunk időről időre gasztrofilmeket. Nos, igaz, hogy a most kiválasztott darabban sok-sok étterem, de még főzés is van, mégsem gasztrofilm – mindenesetre érdemes megnézni!

Rengeteg étterem, elegáns fogások, de zsírban tocsogó kolbász és omlós bélszín, sarki kifőzde és meghitt, gyertyafényes vacsora is megfér egymás mellett a Kaméleon című magyar filmben, ami egy szélhámos fiatalemberről szól. A valaha intézetis srác hivatásszerűen csajozik, ismerkedik, udvarol, hogy az ujja köré csavart hölgyektől pénzt csaljon ki – ebből él haverjával, valamikori intézeti társával. Nem életcéljuk ez az életforma, vágyakoznak egy saját otthonra, házra, a pénz pedig már majdnem megvan, már csak egy utolsó kaland, és abbahagyják...

Sejthető, hogy ez az utolsó kihívás más lesz, mint a többi. Innentől kezdve nemcsak a bepalizott hölgyek vágyakoznak egy kis elismerésre, boldogságra, szerelemre, hanem a mi szélhámosunk is megszédül kissé.

A történet is izgalmas, a film hangulata és feszessége is tökéletes, ráadásul parádés a szereplőgárda: Nagy Ervin, Hámori Gabriella, Trill Zsolt, Csányi Sándor, László Zsolt és Kulka János játsszák a főbb szerepeket. Kellemes mozizást!

Objektum doboz

Korábbi gasztrofilmjeinket itt találjátok >>

Forrás:
iStock