Írd be, mit keresel:

Gasztrohoroszkóp – MÉRLEG

Személyiségedet a Vénusz uralja. Meglehetősen konfliktuskerülő ember vagy, ezért szeretnél mások elvárásainak megfelelni. Nehezen hozol döntéseket, különösen kényes természetű kérdésekben, mert abban reménykedsz, hogy maguktól megoldódnak valahogy… 

Cookta - 2016.10.04.
Gasztrohoroszkóp – MÉRLEG

A megfelelés része, hogy mindig megnyerő és kedves vagy, könnyen szerzel barátokat, igaz, nagyon kedveled a társaságot, szeretsz beszélgetni, akár közösen enni-inni, sztorizni. Nemcsak jó vendég, de remek vendéglátó is vagy: örömmel készülsz mindenféle kényeztető finomsággal vendégeidnek, annak ellenére is, hogy ezzel felborul a rend a konyhában, hiszen semmit nem utálsz jobban, mint a felfordulást. De a vendégek kedvéért még ezt is bevállalod.

Hajlamos vagy a habzsolásra, pedig figyelned kell arra, hogy semmit ne vigyél túlzásba, a mérleg két serpenyőjének egyensúlya a táplálkozásban is nagyon fontos. Az italok közül a könnyű rozé, a fröccsök, a buborékokkal teli habzóbor és pezsgő illik hozzád leginkább.

Gasztrohoroszkop mérleg fűszer

Forrás:
iStock

Amit bátran fogyaszthatsz: 

Húsfélék, halak: fehérhúsú halak, ritkán szárnyas

Zöldségek: spárga, zöldbab, zöldborsó, lencse, gabonafélék, tök

Gyümölcsök: füge, körte, alma, szilva, szőlő, dió, mandula

Fűszerek: menta, fahéj, ánizs, kakukkfű, szegfűszeg, tárkony, kapor

Receptajánlat:

Spárgaleves >>

Tőkehal francia vajmártással és mandulás zöldbabbal >>

Forrás:
Alexandra.hu

Szilvás gombóc >>

Forrás:
Kard Éva

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.