Írd be, mit keresel:

Immunerősítés egy finom itallal, csodás fűszerekkel

Most már tényleg itt van az ősz, jönnek a hűvösebb, szelesebb, esősebb napok, érdemes hát felkészíteni a szervezetünket, megerősíteni immunrendszerünket. Csupa vitamin italt hoztam, csodafűszerekkel kiegészítve!

Cookta - 2016.10.05.
Immunerősítés egy finom itallal, csodás fűszerekkel

A gazdag őszi kínálatból sokféle vitaminforrást választhatunk, de a legegyszerűbbek is megfelelnek: így tökéletes a sárgarépa, az alma és a citrom, amelyeknek a levével máris hatalmas segítséget nyújtunk az immunrendszerünknek. És ha ezt még kiegészítjük egy kis jótékony hatású és finom gyömbérrel és kurkumával, egy extra dzsúszt kortyolhatunk el, csupa életenergiával!

Objektum doboz

Ebben a könyvben még sok szuper italt találtok!

Megrendelem!

Megrendelem!
Forrás:
Alexandra.hu

Sokszor érzed magad kimerültnek és szükséged van egy kis pluszenergiára? Karcsúbb alakra, feszesebb, kisimult arcbőrre vágysz? Szeretnél tenni valamit az egészségedért, vagy egyszerűen csak fel akarod turbózni magad? Ha a válaszod igen, akkor a smoothie-kat neked találták ki! Elkészítésük gyors és egyszerű, és rendszeres fogyasztásukkal megőrizheted egészségedet, megfiatalíthatod szervezetedet.

A könyvben található receptek magas tápanyagtartalmú hozzávalói között megtalálhatóak különféle gyógynövények, magvak, algák, zöldségek, gyümölcsök, erjesztett italok, egészséges zsírok és olajok, amelyekből akár már egy-két teáskanálnyi is táplálja és enrgiával látja el szervezetünket.

Az egészségesebb, tudatosabb életmódhoz kisebb lépésekkel is közelíthetünk, az a lényeg, hogy még ma, MÉG IDÉN elkezdjük >>

Csatlakozzatok Facebook-oldalamhoz, ahol már nagyon sokan vagyunk >>

Vagy nézzétek meg szépségápolási tanácsaimat és DIY ötleteimet a Vous.hu oldalon >>

Forrás:
iStock

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.