Írd be, mit keresel:

Gasztrohoroszkóp – VÍZÖNTŐ

Személyiségedet az Uránusz uralja. Nyitott, kísérletező, lendületes és játékos személyiségű vagy, ez nem csak tetteidben és viselkedésedben, de öltözködésedben és étkezési szokásaidban is megnyilvánul.

Cookta - 2016.10.08.
Gasztrohoroszkóp – VÍZÖNTŐ

Szívesen szakítasz a megszokottal, kreativitásod a főzésben is tökéletesen ki tud teljesedni. Számodra a főzés játék és szórakozás, kísérletezés az ízekkel és textúrákkal, persze ez annak is köszönhető, hogy nem főzöl rendszeresen, így amikor kedved van hozzá, káprázatos kreativitásról adsz bizonyságot. Imádod a pezsgő társaságot, szívesen szervezel partikat, közös grillezést, bográcsozást, együtt főzést.

Szívesen megkóstolsz minden újat, de az igazán a könnyű fogásokat kedveled, amelyeket gyorsan össze lehet dobni, valamilyen különlegességgel fűszerezni, majd mutatósan tálalni. Kedveled a kesernyés ízeket, a kávét, az étcsokoládét, az italokból is a gyomorkeserűk, keserűlikőrök a kedvenceid, no meg a tonik. 

Forrás:
iStock

Amit bátran fogyaszthatsz: 

Húsfélék, halak: fehér húsú halak, a tenger gyümölcsei, sovány csirke, pulyka

Zöldségek: salátafélék, cukkini, uborka, cékla

Gyümölcsök: narancs, ananász, kivi, gránátalma, görögdinnye 

Fűszerek: vanília, menta, petrezselyem, fokhagyma, curry és más indiai fűszerek

Receptajánlat:

Narancsos-rozmaringos csirke >>

Tabulé saláta sok petrezselyemmel >>

Kávés tiramisu >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.