Írd be, mit keresel:

Gasztrohoroszkóp – HALAK

Személyiségedet a Neptunusz uralja. Barátságos, önzetlen típus vagy, szívesen segítesz mindenkinek, akinek szüksége van rá. 

Cookta - 2016.10.10.
Gasztrohoroszkóp – HALAK

Kimondottan családközpontú vagy, kedveled a társaságot, szívesen vagy vendég és vendéglátó egyaránt. Szeretsz utazni, és bárhol is jársz, elsőként mindig a nyüzsgő piacokat és a vendéglőket fedezed fel, de otthon is tökéletesen ismered a legjobb helyeket. Főzni is szeretsz, sőt igen jó érzéked van hozzá, de csak társaságnak vagy mások kedvéért állsz neki. Ha megéhezel, inkább betérsz egy étterembe, vagy rendelsz valamit.

Számodra az étel szenvedély, szereted az ízek kavarodását, kavalkádját, és mivel nem erényed az önmérséklet, a felszaladó kilók miatt érdemes kicsit odafigyelni a táplálkozásodra. Nemcsak az ételekkel ilyen szenvedélyes a viszonyod, hanem az italokkal is… A koktéloktól inkább tartózkodj, mert igen csalfák, de egy-egy pohár bor vagy pezsgő belefér…

Amit bátran fogyaszthatsz: 

Húsfélék, halak: fehér húsú halak, lazac, a tenger gyümölcsei, borjúhús

Zöldségek: zöldbab, sütőtök, articsóka, káposzta, spenót, kukorica

Gyümölcsök: cseresznye, meggy, málna, eper, ananász

Fűszerek: petrezselyem, fokhagyma, tárkony, kakukkfű, rozmaring

Receptajánlat:

Lazactatár >>

Forrás:
Alexandra.hu

Csilis tőkehal sütőtökös bulgurral >>

Epres túrógombóc >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.