Írd be, mit keresel:

Cookta adventi naptár tele ajándékokkal és ajándékötletekkel tőlünk, nektek!

Ki az, aki nem álmodozik arról, hogy ebben a gyönyörű, karácsony előtti időszakban lelassulhasson, és már csak az ünnepre való hangolódással, saját készítésű ajándékok készítésével tölthesse a napokat ahelyett, hogy még küzd az év végi hajrával a munkahelyén, karácsonyi ajándékokat vadászik a plázákban vagy a neten, és lázasan keresgél valami különleges, mégis könnyen elkészíthető menüt szentestére?

Cookta - 2016.12.01.
Cookta adventi naptár tele ajándékokkal és ajándékötletekkel tőlünk, nektek!

Idén arra gondoltunk, megpróbálunk egy kicsit segíteni nektek az ajándékozás témakörében, és készítettünk egy interaktív adventi naptárat, amely minden nap egy-egy meglepetést rejteget majd. Lesznek napok, amikor nyerni tudtok, ha van kedvetek játszani velünk, a többi napon pedig szuper, gasztro témájú ajándékötleteket adunk, amivel biztosan örömet szerezhettek majd a megajándékozott családtagoknak vagy barátoknak.

Többet egyelőre nem is szeretnénk elárulni, gyertek vissza sűrűn, akár minden nap, és nézzétek meg, mit rejt az aznapi adventi naptár ablaka!

Hogyan fog működni?

Mindig az aktuális dátumhoz tartozó számot keressétek, tehát december 8-án a 8-as számra kell kattintani, hogy megtudjátok, mi a meglepetés az adott napon.

Minden reggel 8.00-kor tesszük ki az aznapi aktuális témát.

Azon a napon, amikor nyereményjáték van, akkor a Facebook oldalunkon lehet majd játszani. Sorsolás MINDIG MÁSNAP délelőtt, 11:00 és 12:00 óra között lesz, a nyerteseket is a Facebookon fogjuk kihirdetni. Érdemes szemfülesnek lenni, nehogy valami szuper nyereményről maradjatok le!

Ma rögtön egy nyereményjátékkal indítjuk a sort, a részleteket IDE kattintva olvashatjátok. Gyertek és játsszatok minél többen!

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.