Írd be, mit keresel:

Ünnepi nyereményjáték – Cookta adventi naptár, 1. nap

Adventi NYEREMÉNYJÁTÉK a Cookta.hu-n! Tegyétek teljessé a karácsonyt és készüljetek velünk az ünnepekre! Adventi nyereményjátékunk keretében szuper ajándékokkal várunk egészen az ünnepekig.

Cookta - 2016.12.01.
Ünnepi nyereményjáték – Cookta adventi naptár, 1. nap

A természet igazi kincse a méz. Különösen fontos a téli időszakban forró teák ízesítésére, de akár sütemények édesítésére is alkalmas. A különleges mézválogatás, amivel nektek készültünk, erdei, selyemfű- és málnamézet tartalmaz. Mindegyik méz valódi méhek által termelt prémium méz, mely a kaptárból közvetlenül kerül az üvegekbe, ezzel is biztosítva a minőséget!

Minden nyereményjáték a Cookta Facebook-oldalán érhető el. Gyertek és látogassatok el a Facebook-oldalunkra, ahol az egész adventi időszakban nyereményekkel várunk titeket!

További mézes cikkeket ITT találtok.
 

mez

Forrás:
Kőteleki kaptár

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.