Írd be, mit keresel:

Ennivaló cukiság: macikeksz mandulával

A világ legédesebb süteménye készül most a konyhában. Nemcsak azért, mert a tésztája édes, hanem mert egy imádnivaló kis mackót formáz a süti, aki mandulaszemet ölelget a mancsaival. Nagyon egyszerű, de nincs olyan ember, akinek arcára ne csalna mosolyt ez a cukiság!

Cookta - 2016.12.05.
Ennivaló cukiság: macikeksz mandulával

Karácsony előtt érdemes mézeskalácstésztából készíteni, de tökéletes hozzá a linzertészta is. Csupán a tésztára, egy macis vagy emberkés kiszúróformára és néhány szem mandulára van hozzá szükség, mutatom is a videóban, hogy készül:

Objektum doboz

A sütésnél arra figyeljetek, hogy akár mézes, akár linzer a tészta, nagyon gyorsan megsül, akár 8–10 perc alatt készen van a sütőtől és a tészta vastagságától, összetételétől függően, úgyhogy legyetek résen!

Mézeskalácsreceptet itt találtok >>

A linzertészta receptjét pedig itt >>

Az egészségesebb, tudatosabb életmódhoz kisebb lépésekkel is közelíthetünk, ráadásul nem feltétlenül jár lemondással, de az a lényeg, hogy még ma, MÉG IDÉN elkezdjük >>

Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással itt található >>

Megnézem >>

Megnézem >>
Forrás:
Alexandra.hu

Ez is érdekelhet: Lányok nagy desszertes könyve

Mennyei édességek – 55 egyszerű, de nagyszerű recept

E könyv segítségével pofonegyszerűen készíthetünk finomabbnál finomabb sütiket, krémeket és habokat, eredeti gyümölcsös desszerteket, különleges, trendi csemegéket, mennyei tejes italokat. 

A tippek, trükkök és a lépésről lépésre leírt receptek még a kezdőkből is mestercukrászt varázsolnak.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.