Írd be, mit keresel:

Karácsonyi illatosító – természetesen, fillérekből

A nagy év végi hajrában nem egyszerű ellazulni és ráhangolódni a karácsonyra, ünnepi hangulatba kerülni, fókuszálni a készülődésre, becsalogatni és elővarázsolni a meghitt hangulatot. Egy kis tipp és trükk, finom illattal, pofonegyszerűen!

Cookta - 2016.12.13.
Karácsonyi illatosító – természetesen, fillérekből

A csengettyűszó és a karácsonyi illat hat rám a leginkább, ettől tényleg rá tudok hangolódni az ünnepre, ráadásul ez utóbbit percek alatt természetesen is megteremthetjük. Csak egy kis narancs- vagy mandarinhéj, pár fenyőág és néhány fűszer kell hozzá. Mutatom a videóban, hogyan készül!

Objektum doboz

Isteni, fűszeres, mindent ünnepivé varázsol, miközben nagyon egyszerű és természetes!

Az egészségesebb, tudatosabb életmódhoz kisebb lépésekkel is közelíthetünk, ráadásul nem feltétlenül jár lemondással, de az a lényeg, hogy még ma, MÉG IDÉN elkezdjük >>

Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással itt található >>

Megnézem >>

Megnézem >>
Forrás:
Alexandra.hu

Ez is érdekelhet: Karácsonyi színező

Fűszerek, ételek 15 ünnepi recepttel Mautner Zsófitól

Mautner Zsófi gasztronómiai újságíró, blogger, szakácskönyvszerző már számos módon osztotta meg velünk a kalandos ízek, fűszerek, alapanyagok iránti rajongását. Chili & Vanília című blogja mai napig az egyik legkedveltebb, írt számtalan cikket, könyvet, vezetett televíziós főzőműsort.

Ezúttal egy karácsonyi hangulatú, de természetesen gasztronómiai témájú színezővel üzeni, hogy a színezés, akárcsak a közös főzés, boldogságot ad, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Az izgalmas rajzok mellé pedig természetesen legtitkosabb karácsonyi receptjeiből is megoszt tizenötöt, hogy akinek a színezés meghozta a kedvét a főzéshez, az se maradjon tippek nélkül.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.