Írd be, mit keresel:

Csodás hajpakolás avokádóval, háromszoros hatékonysággal

Szeretem a természetes szépségápolókat, az egészség és tudatosság jegyében igyekszem minél gyakrabban ilyeneket használni. Egyrészt tudom, mi van benne, ha magam készítem, másrészt sokkal kiadósabb, mint a legtöbb szépségápoló szer, a hatásuk pedig lenyűgöző!

Cookta - 2016.12.21.
Csodás hajpakolás avokádóval, háromszoros hatékonysággal

Az avokádó az egyik legtáplálóbb gyümölcs, és nemcsak belsőleg, de a bőrre és a hajra külsőleg felhasználva is nagyon jótékony hatással van. Most egy hajpakolást készítettem, amelynek alapja az avokádó, de tojást és olívaolajat is kevertem hozzá, mindhárom már önmagában is csodásan tápláló, együtt pedig igazán puhává, selymessé és fényessé teszik a fáradt, fénytelen hajat. Nagyon egyszerű elkészíteni, mutatom a videóban, hogyan csináljátok!

Objektum doboz

Az egészségesebb, tudatosabb életmódhoz kisebb lépésekkel is közelíthetünk, ráadásul nem feltétlenül jár lemondással, de az a lényeg, hogy még ma, MÉG IDÉN elkezdjük >>

Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással itt található >>

Megnézem >>

Megnézem >>
Forrás:
Alexandra.hu

Ez is érdekelhet: Természetes szépség – 200 ötlet, recept, technika

Alkossunk otthon természetes alapanyagú szépségápolási krémeket, dezodorokat, testápolókat, parfümöket! A kézikönyv ehhez nyújt segítséget, bemutatva az alábbiakat:

– természetes alapanyagok szépségápolási termékekhez;
– virágvizek, esszenciális olajok;
– természetes alapanyagok beszerzése, tárolása, felhasználása;
– a megfelelő felszerelés és eszközök kiválasztása, valamint alapvető tanácsok a biztonság és a higiénia megőrzéséhez;
– az arc- és a testápolás lépései a tonizálástól kezdve a hidratáláson át a testradírokig és arcmaszkokig;
– az aromaterápia mérgektől mentes világa, az esszenciális olajok parfümökben, masszázsolajokban, illatosításokban való használata.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.