Nem hinném, hogy mindenkinek lenne lendülete, elszántsága és megfelelő alapanyaga minden áldott reggel, hogy egészséges, vitamindús reggelivel indítsa a napot. Pedig jó lenne! Én törekszem erre, és van is egy jó trükköm, aminek köszönhetően mégis mindig egészséges és finom turmixszal indítom a napot.

Szaladós napokon sem kell lemondani az egészséges napindításról és a gyümölcsös turmixról, a vitaminokban gazdag, energialöketet adó és istenien finom smoothie-ról, elég néhány naponta egy kicsit tudatosabban tervezni, és előkészíteni pár mozdulattal néhány adag finom reggeli alapanyagait. Pofonegyszerű és nagyon megéri! A videóból kiderül!

Objektum doboz

Változatosan, sokféleképpen kombinálhatóak a szezonális és a fagyasztott gyümölcsök is, csipet fűszerrel is adhattok ennek az egészséges italnak más és más karaktert, egy pici joghurttal vagy kókusztejjel, magtejjel is tovább selymesíthető!

Az egészségesebb, tudatosabb életmódhoz kisebb lépésekkel is közelíthetünk, az a lényeg, hogy még ma, MÉG IDÉN elkezdjük >>

Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással itt található >>

Megnézem >>
Megnézem >>
Forrás:
Alexandra.hu

Ez is érdekelhet: Superfood Smoothie

100 ízletes és energiát adó ital receptje

Lendülj formába kívül-belül ezekkel az ínycsiklandozó receptekkel, melyek mind az egészséges életmód jegyében születtek meg! Készíts könnyen és gyorsan, ám változatosan szuperételes smoothie-kat, és élvezd azok számos lenyűgöző pozitív hatását!

Rengeteg friss és finom íz tökétes összhangban, egy pohárban, melyek mind lehetővé teszik, hogy energikusabb, egészségesebb és kiegyensúlyozottabb legyél. Julie Morris konyhaművész több mint száz recepttel bizonyítja, hogy a természet sokszínűségét milyen fantasztikusan tudod hasznosítani a konyhádban és az életedben egyaránt!