Írd be, mit keresel:

Unikornis latte, a legújabb varázsital

A tengerentúlon – hol máshol? – indult útjára a legújabb trend, a pasztelkék tejes ital, ami ráadásul szuperegészséges és teljesen természetes. Elsőre nagyon furcsa, és nem is biztos, hogy szeretnénk megkóstolni... 

Cookta - 2017.05.15.
Unikornis latte, a legújabb varázsital

Egy New York-i kávézó, a The End Brooklyn találta fel és nevezte el nagyon jó marketingérzékkel unikornis latténak ezt a káprázatos színű italt, ami energetizál, tisztít, méregtelenít, regenerál és stabilizálja a vércukorszintet, szóval csodaital, mégpedig pont a kéksége miatt, amit a kék spirulinának köszönhet. Tabletta formában nálunk is kapható zöld és kék alga is, korábban ITT írtunk róla és jótékony hatásairól.

Az eredeti ital kókusztej, gyömbér, méz, citrom és kék spirulina keveréke, és az alapanyagok alapján tényleg nagyon egészséges lehet, és feltehetőleg a gyömbérnek sikerül elnyomnia az alga amúgy nem túl kellemes ízést. Mindenesetre akkora az ital sikere, hogy már sok helyen készítik, sőt tengernyi változatban tűnik fel az Instagramon. Mutatjuk is leglátványosabbakat:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ti megkóstolnátok?

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.