Írd be, mit keresel:

Pizza egészségesebben, szénhidrátszegényen, túrós alappal

Nagyon szeretem a pizzát, ami valljuk be, nem igazán alakbarát. De a jó hír, hogy könnyedén szénhidrátszegénnyé tehető, ha megváltoztatjuk az alapját, vagyis a tésztát.

Cookta - 2017.05.24.
Pizza egészségesebben, szénhidrátszegényen, túrós alappal

Túró alapú pizzát készítettünk, amibe a túró mellett csak egész kevés zabpehely és rizsliszt került, illetve tojás és némi fűszer. Nem igazi tészta, de jól formázható, nagyon finom és fehérjében gazdag, teljesen jól beilleszthető szénhidrátcsökkentett diétába, emellett gluténmentes, és mivel túró laktózmentes változatban is beszerezhető ma már szinte mindenhol, így az erre érzékenyeknek is jó alternatíva lehet ez az egészséges pizza.

Berencsi Tünde triatlon szakedzővel készítettük ezt a gyors és egyszerű finomságot, az elősütött „pizzalapra” mi most sonkát, sajtot, paradicsomot, kaliforniai paprikát pakoltunk, de ízlés szerint variálható, isteni finom, próbáljátok ki! 

Objektum doboz

További egészséges recept, tipp és trükk itt >>

Minden, ami pizza >>

Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással pedig itt >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.