Írd be, mit keresel:

A legjobb budapesti halas helyek – ezeket valóban érdemes kipróbálni

Sajnos itthon még mindig baromi kevés halat eszünk, köszönhetően annak, hogy a háziasszonyok utálnak vele bíbelődni, mert szálkás, de leginkább annak, hogy valószínűleg sokan nem ettek még halat jól elkészítve. Pedig, hál' istennek, az utóbbi években itthon is gombamód szaporodnak a jobbnál jobb halat kínáló éttermek és bisztrók. Mojzes Nóra, társoldalunk, a Vous.hu szerzője megmutatja, melyek azok, ahova mindenképp érdemes ellátogatni izgalmas és isteni halas ételekért.

Cookta - 2017.06.27.
A legjobb budapesti halas helyek – ezeket valóban érdemes kipróbálni

Halkakas halbisztró – a hazai halak szerelmeseinek

Ez az egyik kedvenc helyem, és az egyik úttörő is a halas helyek közül. Nagyon apró, nagyon eldugott – na jó, azért nem annyira –, és nagyon finom fogásokat találtok náluk. Egy igazi budapesti gyöngyszem! A halak szuperfrissek – amiket itthoni gazdaságokból és tavakból szereznek be –, és izgalmasan készítik őket. A halburgert melegen ajánlom mindenkinek, ahogyan a pontyropogóst, a halgolyókat, a harcsacurryt rizzsel és a harcsagírosztálat is. Igazából bármit, hiszen náluk rosszat még soha nem ettem – mindezt úgy, hogy egyébként nem vagyok egy óriási halrajongó én sem.

Forrás:
Facebook / Halkakas halbisztró

Stég Halsütöde – a halak és a belváros szerelmeseinek

Ha hazai halakra vágytok, de a belváros forgatagában, akkor a Stég lesz a ti helyetek. Minőségi alapanyagokkal, főként tiszai halakkal dolgoznak. Az étlap változatos, és meglepően baráti. Még napi menüt is ehettek náluk. A Halkakashoz hasonlóan itt is ehettek harcsagíroszt, emellett pontyhalászlevet, haltepertőt, fish & chipset – amit valamiért még azok is kedvelnek, akik amúgy nem is szeretik a halat –, sült keszeget, és még sorolhatnánk.

További halbisztrók a cikk folytatásában >>

Forrás:
Facebook / Stég Halsütöde

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.