Írd be, mit keresel:

Egészséges és hűsítő finomság – dinnyefagyi két hozzávalóból

Az egy alapanyagos fagylalt után most következzen újra egy egy- vagy kétkomponensű nyalánkság, ami – ha mindkettő alkotórészt használjátok hozzá – lehet krémes fagylalt, ha pedig csak az egyiket, akkor egy szuper hűsítő és jeges sörbet. A döntés nem könnyű, mutatjuk, melyiket hogyan készíthetitek el. De nem lesz bonyolult, ez garantált!

Cookta - 2017.08.14.
Egészséges és hűsítő finomság – dinnyefagyi két hozzávalóból

Amennyiben nagyon egészséges desszertre vágytok, akkor készítsétek el a sörbet változatot, ehhez csak a dinnyét használjátok – válasszatok hozzá érett, édes gyümölcsöt. Ha nem sikerült megvásárolni a tökéletes darabot, akkor sem kell lemondanotok róla, édesíthetitek banánnal vagy egyéb édes gyümölccsel. Ha nem az elsődleges cél, hogy egészséges és diétás legyen a fogás, akkor pedig mézzel, egy kevés barna cukorral vagy édesítővel is ízesíthetitek.

Vagy krémesíthetitek és édesíthetitek is egyszerre kókusztejszínnel, de természetesen a krémesebb, fagylaltosabb változat alacsonyabb kalóriatartalommal is készíthető, ehhez használjatok görög joghurtot.

Forrás:
Vous.hu

Amire szükségetek lesz

  • érett dinnye
  • kókusztej vagy görög joghurt – ízlés szerint

Eszközök

  • robotgép
  • kanál
  • sütőpapír
  • doboz vagy tepsi

A részletes receptet fázisfotókkal itt találjátok >>

Forrás:
Vous.hu

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.