Kiss Dóri neve sokaknak ismerősen csenghet, hiszen évek óta – egészen pontosan betegségének diagnosztizálása óta – blogol, amivel sortársait szeretné támogatni. Lelket önteni beléjük és megosztani velük gluténmentes receptjeit, hogy amennyire csak lehet, megkönnyítse életüket. A Gluténmentes élet című blog sikere után végre kézbe vehetjük első, receptekkel teletűzdelt könyvét – ha gluténérzékenyek vagyunk, ha nem. Érdemes!

Dóri 2012 augusztusában indította el blogját, ami itthon egészen addig hiánypótló volt a piacon. (Mára már több tízezer követővel rendelkezik.) Miután 2012 júliusában diagnosztizálták nála a gluténérzékenységet, örült volna, ha talál egy oldalt a témában: valakit, aki leírja tapasztalatait, aki recepteket oszt meg a sortársaival, aki vagy ami segít neki az életmódváltásban.

Mivel nem talált, eldöntötte, ő lesz ez az ember! Ő lesz az a lány, akihez sokan fordulhatnak, aki a blogon keresztül segít majd másoknak.

Dóri első könyvében a betegsége alatt eltöltött öt év tapasztalatait, a betegséggel folytatott küzdelem tanulságait osztja meg velünk receptekkel. A könyvről és a válogatott receptekről itt olvashattok bővebben >>

Forrás:
Vous