Írd be, mit keresel:

Gluténérzékenyen is finomat? Simán!

Kiss Dóri neve sokaknak ismerősen csenghet, hiszen évek óta – egészen pontosan betegségének diagnosztizálása óta – blogol, amivel sortársait szeretné támogatni. Lelket önteni beléjük és megosztani velük gluténmentes receptjeit, hogy amennyire csak lehet, megkönnyítse életüket. A Gluténmentes élet című blog sikere után végre kézbe vehetjük első, receptekkel teletűzdelt könyvét – ha gluténérzékenyek vagyunk, ha nem. Érdemes!

Cookta - 2017.12.06.
Gluténérzékenyen is finomat? Simán!

Dóri 2012 augusztusában indította el blogját, ami itthon egészen addig hiánypótló volt a piacon. (Mára már több tízezer követővel rendelkezik.) Miután 2012 júliusában diagnosztizálták nála a gluténérzékenységet, örült volna, ha talál egy oldalt a témában: valakit, aki leírja tapasztalatait, aki recepteket oszt meg a sortársaival, aki vagy ami segít neki az életmódváltásban.

Mivel nem talált, eldöntötte, ő lesz ez az ember! Ő lesz az a lány, akihez sokan fordulhatnak, aki a blogon keresztül segít majd másoknak.

Dóri első könyvében a betegsége alatt eltöltött öt év tapasztalatait, a betegséggel folytatott küzdelem tanulságait osztja meg velünk receptekkel. A könyvről és a válogatott receptekről itt olvashattok bővebben >>

Forrás:
Vous

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.