Írd be, mit keresel:

Kedveskedjünk édességgel – 10 ötlet nem csak Valentin-napra

A Valentin-nap megosztó és zavarbaejtő ünnep, már ha ünnepnek lehet nevezni. Sokak szerint kategorikusan a virágárusok és a felesleges csecsebecsék napja, mások valahogy zavarban vannak, mert adni és figyelmesnek lenni jó, de azoknak is van igazságuk, akik szerint ezt spontán módon és bármikor meg lehet tenni, és felesleges egyetlen naphoz kötni. Viszont ha édes finomsággal készülünk, az senkit nem érinthet kellemetlenül!

Cookta - 2021.02.14.
Kedveskedjünk édességgel – 10 ötlet nem csak Valentin-napra

Egy finom vacsora, egy pohár pezsgő vagy egy forró puncs, egy izgalmasabb desszert ünnepivé és meghitté tehet bármely pillanatot, így most kedvenc édességeinkből válogattunk, van közöttük egészséges, egyszerű, klasszikus, izgalmas, csokis és még csokisabb, hogy mindenki találjon kedvére valót.

Arab csók >>

Mindenmentes, gyors és nagyon egyszerű, izgalmasan fűszeres, és tényleg olyan finom, mint a legédesebb csók…

Red velvet szendvicskeksz >>

Kekszes, krémes, mutatós, egyszerű – a színe miatt pedig szokatlan és szexi, lágyan vaníliás és egyszerűen elkészíthető a beszédes nevű vörös bársony keksz.

Csábító csokizselé >>

Csokifüggőknek tökéletes, hihetetlenül egyszerű, rezgős-ruganyos finomság ez a zselé, de figyelem, pihentetési időre szüksége van!

Selymes borhab >>

Fehérborból vagy pezsgőből is készíthető, könnyű, lágy, őrülten finom, és az ital mellett csak tojás és cukor kell hozzá…

Churros >>

A spanyololok kedvenc fánkja mindig siker, egy kis csilis csokiba mártogatva pedig szexi és ellenállhatatlan!

Banános torta karamellel és csokival >>

Maga a csábítás ez a torta, pedig egyszerű kevert tésztával készül, a csavar az, hogy fordítottan, sós karamellel és banánnal…

Francia csokitorta >>

Mesésen lágy, szinte krémes a közepe, nagyon csokis, ugyanakkor egyszerű, és mindig biztos befutó!

Habcsóktorta csokikrémmel >>

Akik kicsit komolyabban veszik ezt az ünnepet, azoknak ajánljuk a habcsókos tortát, pillekönnyű és igazán csábító…

Red velvet cake >>

Puha, selymes, sima és érzéki, nemcsak ízre, de ránézésre is. Ő nem villámgyors, viszont igazán ünnepi és szexi.

Gránátalmás forró puncs >>

Nem süti, de édes, fűszeres, gyümölcsös, csábító, így desszertnek is beillik, ünnepi és különleges, alkohol nélkül is mennyei, ha pedig teszünk bele egy kis rumot, óvatosan adagoljuk…

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.