Írd be, mit keresel:

Citromos bőrradír – a feszes, ragyogó és fiatal bőrért

A citrom nemcsak limonádéba vagy teába csavarva jótékony és egészséges, de én rendszerint használom szépítőszerként is. Tisztít, összehúzza a pórusokat, mattít, feszesebbé teszi a bőrünket - miközben feltölti vitaminnal. Most bőrradír készült pár filléres alapanyagból, teljesen természetes, és bárki el tudja készíteni!

Cookta - 2018.03.04.
Citromos bőrradír – a feszes, ragyogó és fiatal bőrért

Ha lehet, akkor szeretek minél természetesebb alapanyagokat használni a szépségápoláshoz, amihez remek kellékeket találunk a konyhában. Nekem a citrom az egyik kedvencem, a videóban elmondom, miért, hogyan készíthettek citrommal ti is szuper arc- és testradírt.

Objektum doboz

Minden, ami citromos >>

Takács Nóra korábbi receptjei >>

Szépségápolással, divattal, egészséges életmóddal kapcsolatos videói >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.