A főzős filmeknek van valami bája, játszódjanak akár profi konyhán, akár civil környezetben, az ízek, a kreativitás - vagy éppen a bénázás -, az evés és a főzés szenvedélye keveseket hagy hidegen. Nyári estékre különösen kellemes egy-egy ilyen könnyed mozi, ebből most 3 online nézhetőt ajánlunk!

Szeretjük a limonádét, és nem csak italban, hanem filmben is, néha igenis jólesik egy kis könnyed kikapcsolódás, kuckózás egy laza fröccs és nassolnivaló mellett, amihez egy gasztrofilm mindig jó választás. Gasztronómia, kalandok, kihívások, természetesen mindig egy kis - vagy nagy - szerelmi kavarodással, mi más kell egy kellemes nyári estéhez?

Ásó, kapa, fakanál

Az ínyenc szakács, aki kipróbálta magát New York-ban, visszatér Hudson Valley-ba, és átveszi a helyi éttermet, ahol az egyik fő beszállító volt felesége, a bio zöldségeket termesztő Perdita. A szakács nem egyedül jön, hanem új szerelmét is magával hozza, de a bonyodalmak itt épp csak elkezdődnek.

Objektum doboz

Te válassz!

Igazi francia hangulatú film egy döntésképtelen nőről, aki a sült krumpli és a saláta között sem tud választani, és mindig, mindenben kikéri mások véleményét. De mi történik akkor, amikor az életében két férfi is megjelenik? A film konyhán játszódik, és bár kicsit lassan indul, a végére nagyon is felpörög...

Objektum doboz

A séf

Főzős film és road movie egyben, amiben egy híres séf egy gonosz kritikának köszönhetően elveszti állását és hitét, majd egy büfékocsival, fiával és barátjával bejárja Amerikát, fantasztikus kubai szendvicseket készítve. Szuper film, a végén természetesen happy enddel.

Objektum doboz

További kedvenc főzős filmjeinket itt találjátok >>