Írd be, mit keresel:

Ittatok ma már eleget?

A rendszeres napi folyadékbevitel egész évben fontos, a nyári melegben azonban az átlagosnál is több vízre van szüksége a szervezetünknek.

Cookta - 2018.07.26.
Ittatok ma már eleget?

2 liter folyadék az ajánlott napi folyadékmennyiség, de kánikula idején ez a 3-4 litert is elérheti. Figyeljetek arra, hogy ne csak akkor igyatok, amikor szomjasak vagytok, hanem a napi rutinhoz hozzátartozzon a rendszeres folyadékpótlás. A szomjúságérzet már az utolsó jelzés, azt jelenti, hogy már rég innotok kellett volna. De napi 2 liter vizet inni valójában gyerekjáték néhány trükkel, erről itt írtunk korábban >>

A munkahelyen vagy akár otthon készítsetek a közeletekbe egy üveg vizet, hogy tudjátok mérni, mennyit teljesítettetek a szükséges napi beviteli mennyiségből. Fontos tudni, hogy ha kevés folyadékot fogyasztotok, az káros hatással van szívműködésetekre, megemelkedik a testhőmérsékletetek, tápanyagokat veszítetek és a teljesítményetek is romlik.

Mit igyunk és mit ne igyunk? Erről bővebben itt olvashattok >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.