Nyári estéken egy könnyű és kellemes film a legjobb kikapcsolódás, főleg akkor, ha főznek is benne. ;) Ebben az online nézhető filmben egy jóképű és kegyvesztett celeb szakács és egy kezdő, de nagyon lelkes, viszont a főzéshez mit sem értő orvosnő kalandjait kísérhetjük nyomon - megéri, lazázós, de azért komolyabb témákat is tartogat ez a mozi.

A fiatal, csinos és igencsak munkamániás kardiológusnőnek előléptetést ígér a főnöke, ha sikerül egy celeb séfet hoznia a kórházba, aki szemináriumokat tartana az egészséges táplálkozásról és ételkészítésről a betegeknek. A doktornő ugyan nagyon távol áll a gasztronómiától és mindennemű főzőcskézéstől, a kórház egyik legnagyobb adományozójának kedvenc celeb séfjével is furcsa módon indul a kapcsolatuk, és az épp népszerűségét vesztett séf sem adja könnyen magát... Indulhat a kaland!

Kellemes, könnyed és szórakoztató film a Diagnózis: finom (Diagnosis Delicious), de vannak benne komoly szálak, fontos kérdések, a főzés és a humor mellett sok emberség. Feltöltődős film, fogadjátok szeretettel:

Objektum doboz

Ha szívesen néztek hasonló könnyed és kedves filmeket, amelyekben sok szerepet kap a főzés és az evés, akkor szemezgessetek gasztrofilmjeink közül >>