Írd be, mit keresel:

Egészséges esti nasi? Bizony létezik!

Egész nap egészségesen étkeztek, tartjátok a diétát, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztotok. De mi van akkor, ha este, lefekvés előtt mégis úgy érzitek, hogy éhesek maradtatok? Üres hassal nem megy az alvás, és nassolnivaló után indultok, viszont arra figyeljetek, hogy egészséges finomságokat válasszatok.

Cookta - 2023.09.19.
Egészséges esti nasi? Bizony létezik!

Elalvás előtt nassolni nem a legjobb megoldás, főleg diéta idején. De ha egyszer éhesek vagytok, akkor éhesek vagytok. Egészséges esti nasikat választani pedig még mindig jobb, mint korgó hassal elaludni. A Women’s Health szerint vannak olyan nassolnivalók, amik egészségesek, segítik az alvást, és még a diétának se ártanak.

Próbáljátok ki ezeket a nasikat, hogy este bűntudat nélkül aludhassatok el, és reggel energikusabban ébredjetek fel:

  • Barack és zsírszegény túró: fehérjében, rostokban, kalciumban és C-vitaminban gazdag nasi.
  • Zsírszegény görög joghurt és chia mag: protein, rostok és vas, mi kell még!?
  • Alma és mogyoróvaj: az alma rostokban gazdag, a mogyoróvaj pedig egészséges zsírokat tartalmaz.

További 6 egészséges nassolnivalót itt találtok >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.