Írd be, mit keresel:

10+1 mindenmentes fogás

Egyesek ételintolerancia miatt, mások pedig egy egészségesebb élet reményében, részben vagy teljesen szeretnék elhagyni az állati alapanyagokat, de a váltás nem mindig egyszerű.

Cookta - 2020.06.18.
10+1 mindenmentes fogás

Vannak, akik könnyebben, mások kimondottan nehezen mondanak le a húsokról, sok vegetáriánusnak pedig a tejföl és a sajtok elhagyása okoz kihívást, ha az egészséges, mindenmentes és a környezettudatosabb táplálkozást próbáljuk figyelembe venni.

De ha nem is tartozunk a fenti csoportokba, hetente egy napra viszont mindenkinek érdemes bevállalni a vegetáriánus vagy vegán étkezést – jót tesz a szervezetnek, a környezetnek, de még a kreativitásunknak is!

Ezek a húsmentes, de fehérjében gazdag, egyszerű, kiadós és mindenmentes ételek azoknak is jól jönnek, akik diétáznak, sőt annak is, aki pénztárcabarát és egészséges alternatívákat keres.

Most mutatunk néhány finom mindenmentes ételt, van köztük, leves, főétel és desszert is! Kattints a képre a galériáért!

Kattints a képre a galériáért!

Kattints a képre a galériáért!
Forrás:
cookta.hu

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.