Írd be, mit keresel:

10 csodás sárgabarackos sütemény

Az illatos, zamatos, lédús sárgabarack a nyár egyik legnagyobb ajándéka. Önmagában is nagyon szeretjük, de sütibe téve is remek. Annyira karakteres és finom, hogy nem is kell nagyon túlbonyolítani a körítést: egy egyszerű tészta is elég a boldogsághoz a barackok mellé.

Cookta - 2020.07.10.
10 csodás sárgabarackos sütemény

Emellett isteni gombócot lehet vele készíteni: ha szeretnénk, maradhatunk a jó öreg krumplistésztás gombócnál, de ha valami újat szeretnénk, kipróbálhatjuk az osztrák Marillenknödelt vagyis a sárgabarackkal töltött túrógombócot.

És még számos más csodás finomságot is készíthetünk a barackkal, kattints a galériára és ismerj meg néhány tuti receptet!

Kattints a képre a galériáért!

Kattints a képre a galériáért!
Forrás:
cookta.hu

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.