Tavasszal jót tesz a szervezetnek, ha egy kicsit kitisztítjuk és feltöltjük vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel. Ebben segít a Dr. Steinberger fitneszcsomagja – pontos étrenddel és vitamindús levekkel.
5 nap, 5-féle ital, amelyek kúraszerűen fogyasztva méregtelenítenek és feltöltik a szervezetet új erővel. A levek fogyasztásának a sorrendje is számít!
Az öt ajánlott zöldség-, illetve gyümölcslé:
1. nap: Zöldbúzafűkoktél
2. nap: Zöldséglé
3. nap: Ananászlé
4. nap: Céklalé
5. nap: Sárgarépalé
Melyik mire jó?
Zöldbúzafűkoktél (bio)
A természet csodája. Zöldbúzafű levéből (45%), zöldteából, almaléből, agavesűrítményből készül, spirulina mikroalga hozzáadásával. A búzafű friss levében vitaminok, enzimek, fehérjék és klorofil, valamint több mint 90-féle ásványi anyag és nyomelem található. Vasból a parajban lévő mennyiség tízszeresét tartalmazza.
Zöldséglé (bio)
Biológiailag termesztett zöldségek ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat. A paradicsom íze mellett jól kivehető a zeller, a lestyán és a cékla zamata is. Tartalmaz még sárgarépát, uborkát, savanyú káposztát, hagymát, paprikát, kaprot, citromlevet, bazsalikomot, köményt és petrezselymet. Kalóriaszegény, salátaöntetként is finom. Melegítve – de nem forralva – ízletes levesként is fogyasztható.
Ananászlé
Direktlé, nem koncentrátumból készül! Válogatott érett ananászt (bromeliaceae) dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen frissítő hatású. Cukor hozzáadása nélkül készült.
Céklalé (bio)
A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Régóta ismert a céklában található vörös festékanyag, a betanin. A zöldségek közül talán a cékla a legismertebb, hiszen a hagyományos táplálkozásban fontos szerepet kapott. A biológiai termesztés biztosítja, hogy a növény valamennyi hasznos alkotóelemét hiánytalanul tartalmazza.
Sárgarépalé (bio)
Biológiai termesztésű zöldség értékes leve, a frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A béta-karotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin-szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E- és K-vitamin.
Napi étrend a kúra alatt:
A kúra alatt fontos naponta 2,5–3 liter víz elfogyasztása, ami nem bonyolult trükkjeinkkel >>