Írd be, mit keresel:

5 alapanyag, ami mindig megtalálható Anthony Bourdain konyhájában

A Q & A Adweek arra kérte Anthony Bourdaint, hogy sorolja fel azt az öt élelmiszert, amelyek mindig megtalálhatóak a kamrájában vagy a hűtőszekrényében. Mi leginkább azon lepődtünk meg, hogy nem találtunk semmilyen meglepőt a listáján.

Hogy melyek azok az ételek, illetve alapanyagok, amelyeket a sztárséfek otthon tartanak, minket valahogy mindig nagyon érdekeltek. Amikor fény derül egy ilyen listára, vagy inspirálódunk belőlük, és azonnal beszerezzük a kedvenc séfünk kedvenceit, vagy már eleve megtalálhatóak a mi konyhánkban is, ilyenkor pedig elégedetten megveregetjük a saját vállunkat, hogy „na, ugye, hogy ugye...”.

Cookta - 2016.06.09.
5 alapanyag, ami mindig megtalálható Anthony Bourdain konyhájában
Mac & cheese – Anthony egyik kedvenc étele

Mac & cheese – Anthony egyik kedvenc étele
Forrás:
Flickr – Edson Hong

Anthony körbeutazta a földet, jobbnál jobb és izgalmasabbnál izgalmasabb ételeket kóstolhatott a világ minden táján, listája mégsem mondható szélsőségesnek, túl extrának vagy számunkra beszerezhetetlennek.

A lista:

  • mozzarella vagy burrata sajt
  • vaj
  • jó minőségű olívaolaj
  • elbow (könyök) macaroni – a mi szarvacskánk megfelelője
  • cheddar sajt, vagyis könnyen olvasztható cheddarszerű sajt – ahogy ő fogalmaz

Tegye fel a kezét, aki meglepődött!

(Via: huffingtonpost, fotó: flickr – LWP kommunikáció)

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.