Írd be, mit keresel:

Tökéletes csokis desszertek, a receptverseny legjobbjai!

Nagyon köszönjük a rengeteg csokis finomságot, brownie-t, tortát, felfújtat és kekszet, amit küldtetek! A legjobb 10 receptet már kiválasztotta a zsűrink, ők mindenképpen ajándékot érdemelnek!

Cookta - 2016.06.17.
Tökéletes csokis desszertek, a receptverseny legjobbjai!

Nehéz volt a választás, és még nehezebb lesz a legjobb 10-ből kiválasztani azt a 3 ellenállhatatlan csokis receptet, amit cukrászunk elkészít, a zsűri pedig megkóstol, és ennek alapján választjuk ki az Aranykanál-díjas nyertest. Az eredményről természetesen beszámolunk, addig is jöjjön a Top10 – nem sorrendben!

Palacsinta kakaósan, nutellával és eperrel >>
Az egyszerű, de nagyszerű megoldásokat nagyon kedveljük, így ez a kakaós palacsinta nagy kedvencünk lett. Az ötlet remek, a fotó gyönyörű, az elkészítés egyszerű – kell ennél több?

Legegyszerűbb brownie >>
Egy megbízható brownie-recept mindig jól jön, olyan, ami kívül ropogósra sül, belül lágy és olvadós… Ez pedig pont ilyen, ráadásul egyszerű, jól bevált recepttel.

Szedres-csokis kosárka >>
Duplacsokis boldogság ez a linzerkosárka, benne a tökéletes csokoládékrémmel, tetején a káprázatos szederszemekkel. Nem bonyolult, érdemes kipróbálni!

Sacher torta >>
A Sacher torta igazi legenda, elkészítése sem komplikált, és tökéleteset süthetünk otthon is egy ilyen remek recepttel. 

Duplacsokis cukkinis brownie >>
A vegán édességek nem feltétlenül diétásak, főleg ha sok csokival készülnek. A cukkini szuper felhasználása desszertben, krémessé teszi ezt a tojásmentes, tejmentes brownie-t.

Palacsintatorta mascarponével és mogyorókrémmel >>
Egy igazi kalóriabomba ez a palacsintatorta, de ellenállhatatlanul finom és gyönyörű, érdemes kipróbálnia mindenkinek, aki szereti a nutellás desszerteket!

Csokis-levendulás zabkeksz >>
Kívül ropogós, belül puha finomság, tele csokidarabokkal és mazsolával, illatos fűszerekkel és mézzel, a titka pedig a belereszelt alma, amitől még omlósabb ez a zabkeksz.

Mogyorókrémes csokoládétorta >>
Könnyed csokis tészta az alap, rajta selymes mogyoróvajas-mascarponés krém, amit a tejszín tesz légiessé, a tetején ropogós csokoládéréteggel. Tökéletes ünnepi torta!

Nutellás brownie >>
A nagymama csokitortája volt az alap, ami egy kis nutellával brownie-vá vált… Csodás csokis recept, köszönjük!

Eszméletlen csokitorta >>
Nigella receptje továbbgondolva, egy különleges krémmel kiegészítve – csokibolondoknak ideális recept!

Hamarosan új receptversenyt hirdetünk, a nyerteseket pedig e-mailben értesítjük!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.