Van, aki odavan a mobilos játékokért, és van, aki nem. Ahogyan vannak olyanok is, akik imádják Gordon Ramsay-t, és akadnak olyanok is, akik nem. A két pozitív halmazból pedig, úgy tűnik, egy új születhet, hiszen megérkezett a Gordon Ramsay telefonos játék, a Gordon Ramsay DASH!

Már önmagában az, hogy Gordont egy animációs játékban láthatjuk, elég mókás, de hogy a saját hangján szólal meg a figura, az egyszerűen mesés. Valljuk be, senki nem kiabál, illetve káromkodik úgy, mint ő – írja a Popsugar.

Objektum doboz


Játékszabályok:


Talán nem meglepő, hogy a játék arról szól, hogy ételeket főzzünk, amelyeket ki kell vinnünk a vendégeknek – még mielőtt lejárna az időnk. A cél a maximális pontszám elérése, ami három „Wishelin” csillagot takar.

  • Az egyre több szint teljesítése után egyre több pénzt is gyűjtünk, amiből egyre szuperebb konyhai kütyüket és funkciókat tudunk megszerezni. 
     
  • A végső cél, hogy szerte a világon legyenek éttermeink, és kiépítsük a saját „avataros” birodalmunkat, ahol már más szakácsokkal is versenyre kelünk.
     
  • A játék addiktív, így mindenki csak saját felelősségre töltse le!

Az angol nyelvű játék innen letölthető!