Írd be, mit keresel:

Barackos bőrradírral a selymes, puha bőrért

A lédús nyári gyümölcsök finomak és egészségesek is, ráadásul nemcsak belsőleg hatnak jótékonyan, hanem a bőrünket kívülről is megszépítik. Most egy olyan filléres és gyors bőrradírt készítettem, amit akár meg is lehet enni, vagyis teljesen természetes, igazi natúrkozmetikum!

Cookta - 2017.07.03.
Barackos bőrradírral a selymes, puha bőrért

Akár hiszitek, akár nem, a legjobb kozmetikai ápolószerek a konyhában találhatók. Pillanatok alatt készíthetünk arcpakolást vagy bőrradírt, például őszibarackkal vagy nektarinnal, ami bársonyosan selymessé varázsolja, feltölti és kisimítja a bőrünket. A barack mellett egy kis barna cukrot használtam most, ez segít ledörzsölni az elhalt hámsejteket, de sót vagy őrölt – akár használt – kávé is tökéletesen megfelel hozzá, ez utóbbi pedig fel sem olvad a gyümölcspürében.

Egyetlen szem barack elég az egész testünkre egy teljes radírozáshoz, mutatom is, hogyan készítsétek, ha kedvet kaptatok ehhez az édes és illatos szépítőszerhez!

Objektum doboz

Takács Nóra korábbi szépségtippjei és egészséges receptjei >>

Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással, kreatív ötletekkel >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.