Írd be, mit keresel:

Ételek és étrendek – ezeket kerestük idén a legtöbben

Sokfélék vagyunk, természetesen az életmódunk, főzési, táplálkozási szokásaink is mások, kedvenc ételeink, konyhai kalandjaink is különböznek. Az viszont közös, hogy mindannyiunknak jó barátja a Google, és a keresésekből az is kiderül, milyen ételek a legnépszerűbbek.

Cookta - 2017.10.04.
Ételek és étrendek – ezeket kerestük idén a legtöbben

A legnépszerűbb keresőszavak meglehetősen ellentmondóak, ami akár árulkodhat is arról, hogy a vágyaink, szándékaink és a valóság nem feltétlenül futnak párhuzamosan. Mert míg a táplálkozás témakörében 2017 eddigi időszakában az EGÉSZSÉGES, ÉTREND ÉS CLEAN EATING a top3 kulcsszó, addig az étel tematikában a STREET FOOD, HÚS, EGÉSZSÉG, GLUTÉN és FOOD TRUCK kifejezésekre kerestek rá a legtöbben. 

De a legárulkodóbbak a receptkeresések: elárulják, hogy mindenünk a szénhidrát, az édesség, a tészta – a legváltozatosabb formában! Íme a top15-ös lista:

  1. tészta
  2. palacsinta
  3. pizza
  4. torta
  5. csirkemell
  6. süti
  7. muffin
  8. pogácsa
  9. gofri
  10. fánk
  11. lángos
  12. csirke
  13. piskóta
  14. kenyér
  15. tiramisu

Azzal persze tisztában vagyunk, hogy kelt tésztához, süteményhez mindenképpen fontos egy pontos recept, ahogy például egy főzeléknél vagy levesnél bátran lehet improvizálni, de hogy egyetlen zöldség vagy gyümölcs sem került a legkeresettebb témák közé, az enyhén szólva is kicsit meglepő…

És hogy egy kicsit ellenpontozzuk az iménti szénhidrátsokkot, mutatjuk a legkeresettebb diéták top15-ös listáját is:

  1. 90 napos
  2. turbó
  3. candida
  4. ketogén
  5. vércsoport
  6. szénhidrátszegény
  7. fehérje
  8. tojás
  9. paleo
  10. epe
  11. 160 grammos
  12. inzulinrezisztencia
  13. pizza!!! 🙂
  14. rizs
  15. koleszterin

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.