Írd be, mit keresel:

A séf, a doktornő és sok kavarodás – online film

Nyári estéken egy könnyű és kellemes film a legjobb kikapcsolódás, főleg akkor, ha főznek is benne. ;) Ebben az online nézhető filmben egy jóképű és kegyvesztett celeb szakács és egy kezdő, de nagyon lelkes, viszont a főzéshez mit sem értő orvosnő kalandjait kísérhetjük nyomon - megéri, lazázós, de azért komolyabb témákat is tartogat ez a mozi.

Cookta - 2018.08.04.
A séf, a doktornő és sok kavarodás – online film

A fiatal, csinos és igencsak munkamániás kardiológusnőnek előléptetést ígér a főnöke, ha sikerül egy celeb séfet hoznia a kórházba, aki szemináriumokat tartana az egészséges táplálkozásról és ételkészítésről a betegeknek. A doktornő ugyan nagyon távol áll a gasztronómiától és mindennemű főzőcskézéstől, a kórház egyik legnagyobb adományozójának kedvenc celeb séfjével is furcsa módon indul a kapcsolatuk, és az épp népszerűségét vesztett séf sem adja könnyen magát… Indulhat a kaland!

Kellemes, könnyed és szórakoztató film a Diagnózis: finom (Diagnosis Delicious), de vannak benne komoly szálak, fontos kérdések, a főzés és a humor mellett sok emberség. Feltöltődős film, fogadjátok szeretettel:

Objektum doboz

Ha szívesen néztek hasonló könnyed és kedves filmeket, amelyekben sok szerepet kap a főzés és az evés, akkor szemezgessetek gasztrofilmjeink közül >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.