A karácsony eredetileg a szeretetről és az együttlétről szól, szívből jövő figyelmességekről és közös ünneplésről, ami ma sokszor átbillen, ajándékhegyek és tökéletesen tálalt pompázatos menüsorok veszik át a helyét, ezzel együtt pedig rohanás, izgalmak, kudarcok. A jó és igazi, mindenki által vágyott karácsonyi hangulat megtalálásához viszont tökéletes egy jó film, amivel visszatalálunk a karácsony lényegéhez és az igazi hangulathoz. Online film!

A karácsonyban jó a sok süti, az ünnepi készülődés, a családi összejövetel - jó esetben -, de a legjobb mindig a bekuckózás és egy hangulatos, szívmelengető film a nap végén egy fűszeres forralt borral vagy egy krémes tojáslikőrrel. A Karácsonyi angyal egy olyan klasszikus, ami mindig hat, az önzetlen szeretetről, a hatalmas szívről és érzékenységről szól egy idős ember szempontjából, az egymásratalálásról két fiatal szemszögéből, a segítésről és fontos feladatainkról, és korrektségről is.

Egy vagyonos, de egyszerű életet élő idős ember, aki tenni akar a szegényekért, egy állást kereső lány és egy rámenős újságíró karácsonyi kalandja ez a film, de olyan felemelő, egyszerre boldog és szomorú, hogy mindig érdemes megnézni, ha kell egy kis karácsonyi hangulat!

Objektum doboz

Más filmeket is nézhettek nálunk, némi gasztroérintettséggel >>