Írd be, mit keresel:

A legjobb sajt-bor párosok

Azt mindenki tudja, hogy a jó bornak lelke és saját világa van, harmóniái akkor teljesednek ki a legjobban, ha a megfelelő étellel párosítjuk. Nem kell feltétlenül sommelier-nek lenni ahhoz, hogy az alapokat elsajátítsuk – például a különböző sajtfajták és a hozzájuk illő borok párosításával.

Cookta - 2022.03.23.
A legjobb sajt-bor párosok

Sajtimádók tudják, hogy a különféle típusú sajtok más és más borral alkotják a legtökéletesebb harmóniát, de gyakran egy üveg finom borhoz is érdemes hozzá jól passzoló kísérőt választani, hogy még nagyobb legyen az ízélmény. A Borháló egy szuper infografikát készített, aminek a segítségével mostantól bármikor eligazodhatunk a sajtok és a borok szövevényes világában.

Forrás:
Borháló.com

Érdemes alaposan átböngészni, hiszen egyszerre tudhatunk meg rengeteg hasznos információt a sajtfajtákról, a különféle érlelési típusokról és a borok sokféleségéről!

Élvezetes ínyenckedést mindannyiunknak!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.