Kanada idén ünnepli 150 éves fennállását, ebből az alkalomból pedig egy nagyon barátságos, finom és emberközeli akciót indítottak. Egy olyan játékot, pontosabban versenyt, aminek csak nyertesei lehetnek!

A verseny lényege, hogy az emberek jobban megismerjék egymást, kapcsolatok, barátságok szövődjenek a közvetlen lakó- vagy munkakörnyezetükben, mégpedig úgy, hogy együtt esznek – nemcsak a családdal, hanem kvázi ismeretlenekkel is, piknikjelleggel. Nemcsak a figyelmüket és idejüket osztják meg így egymással, hanem kultúrájukat és ételeiket is. Kanada nagyon sokszínű, az étel és a közös étkezés pedig a legjobb módja, hogy nyissunk egymás felé, arról nem is beszélve, hogy mi magunk is új dolgokat – ízeket, illatokat, embereket ismerhetünk meg.

Az akció lényege, hogy a közös evéseket és recepteket a közösségi csatornákon meg is oszthatják #EatTogether vagy #MangerEnsemble, illetve a #Canada150 hashtaggel, a résztvevők csomó ajándékot, fődíjként pedig egy ottawai utazást nyerhetnek.

Érdemes megnézni az alábbi reklámfilmet, mi imádjuk, igazán kedvet csinál a közös evéshez és a közösködéshez. Talán nálunk is lesz egyszer hasonló... Vagy akár magunktól is elkezdhetjük!

Objektum doboz