Írd be, mit keresel:

A sztárséf igazi mintaapa, ezért irigykednek feleségére a rajongók!

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra nemrég szülővé váltak. Azóta már otthon vigyáznak kislányukra, Kamillára, akivel olykor közzétesznek egy-egy aranyos fotót.

Cookta - 2022.04.25.
A sztárséf igazi mintaapa, ezért irigykednek feleségére a rajongók!

Most a sztárséf volt az, aki egy imádnivaló fotót posztolt a kislányáról. A rajongók irigykedhetnek Dórára, hiszen Rácz Jenő nagyon is kiveszi a részét a gyereknevelésben. Élvezi az apuka szerepét, és igyekszik mindenben támogatni feleségét is, ugyanis a képhez a következő sorokat írta:

“…hogy anya tudjon többet aludni, reggelente mindig Én etetem Kamillát. Pelus is kicserélve, úgyhogy aludhatunk vissza.”

Objektum doboz

A követőknek több se kellett, rengeteg lájk érkezett a fotóra, és a kommentszekció is felrobbant, hogy mennyire figyelmes férj és szerető apuka a sztárséf.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.