Írd be, mit keresel:

A sztárséf nemet mondott az apatestre!

Úgy tűnik Rácz Jenő minden tőle telhetőt megtett azért, hogy felesége jól érezze magát a terhesség alatt is, ezért szívesen pakolta magára a plusz kilókat.

Cookta - 2022.05.05.
A sztárséf nemet mondott az apatestre!

Kislányuk, Kamilla már megérkezett, így a sztárséf is elérkezettnek látta az időt, hogy megszabaduljon apukásra kerekedett alakjától és fittebb legyen. Felesége is igyekszik a saját módján értékelni szülés utáni testét, a boldogság sugárzik mindkettejükről.

A fogyni vágyó apuka most egy vicces posztot tett közzé az Instagram oldalán, ahol arról ír, hogy a terhesség alatt bizony ő is szedett fel néhány kilót, amitől most szeretne megszabadulni:

A feleségem várandóssága velejárójaként, 9 hónapos szimpátia hízáson vettem részt, hogy a Dórikám bűntudat mentesen ehessen fagyit esténként(ha éppen azt kívánta a baba) Úgyhogy van mit lefaragni… de már harmadik hete nyomom keményen, így már ment le bőven a sokból!-4nél tartok, -10kg-ig nincs megállás! “Apának lenni jó”!-kitartàst újdonsült apukák/férjek/urak

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.