Írd be, mit keresel:

A legjobb dolog, ami a quesadillával történhet!

Amit mindenképp érdemes leszögeznünk, hogy minden étel jobb feltekerve! Pizzatekercs, palacsinta, piskóta – csak hogy néhányat említsünk. Ha próbáltátok már a felcsavart sajtos quesadillát, akkor biztosan tudjátok, miről beszélünk, hiszen nem létezik jobb kombináció, mint a szénhidrát és a sajt. De ha még nem kóstoltátok, mutatjuk, hogyan érdemes elkészíteni.

Ha készen vásároljátok a tortillalapot, akkor egy viszonylag rugalmas tésztát kaptok a csomagból előhúzva. Ha otthon készítitek el, akkor viszont – sütés után – egyből tekerjétek fel, különben ha lehűltek a lapok, már törni fognak.

Cookta - 2016.05.05.
A legjobb dolog, ami a quesadillával történhet!

Forrás:
Popsugar

Ha az alap megvan, mehet rá a sajt. Reszelve vagy szeletelve, trappista vagy cheddar, mindegy, csak legyen belőle jó sok. Ha feltekertétek a lapokat, serpenyőben pirítsátok aranybarnára egy csepp olaj hozzáadásával, elfogyasztása után pedig vigyázzatok, hogy ne okozzon teljes függőséget!

(Via: popsugar)

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.