Írd be, mit keresel:

@Recept @verseny! Keressük a legjobb csokis receptet!

A csokis desszertek megunhatatlan kedvencek, ezek legjavát szeretnénk most összegyűjteni, megosztani minél több emberrel. A receptversenyen bárki indulhat saját receptjével, akár többel is, hogy nagyobb legyen nyerési esélye!

Milyen recepttel lehet indulni a versenyen?

– csokis vagy kakaós;

– saját készítésű recept és saját készítésű, nagyobb méretű (legalább 1000 px széles) fotóval – idegen tollakkal ékeskedni nem szerencsés dolog, nem saját fényképek küldése kizárást von maga után;

– a receptnek tartalmaznia kell a hozzávalók pontos listáját, az elkészítés pontos leírását, hogy mindenki számára érthető és elkészíthető legyen, valamint néhány személyes gondolatot, véleményt, akár sztorit a recepttel kapcsolatban.

Cookta - 2016.05.08.
@Recept @verseny! Keressük a legjobb csokis receptet!

Forrás:
iStock

A legjobb recepteket megjelentetjük a Cookta oldalán és Facebook-oldalán, a legeslegjobbak közül pedig szakmai zsűri választja ki a győztes receptet, a cookta.hu Aranykanál-díjas csokis receptjét, és persze ajándékot is kap az Alexandra Könyvesház jóvoltából!

A recepteket május 6. és június 6. között várjuk az info@cookta.hu címen, csatolt fotóval, a beküldő nevével. A nyerteseket e-mailben értesítjük, és postacím egyeztetése után küldjük a nyereményeket.

Hivatalos játékszabály

Forrás:
iStock

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.