Írd be, mit keresel:

A legjobb dolgok egy helyen: fagyi csokiban

Ha a barátaink vagy családtagjaink jönnek vendégségbe, illik valamivel megkínálnunk őket. Ezek lehetnek partifalatkák, mártogatósok, szendvicsek és persze desszertek is.

Most, hogy nyakunkon a jó idő (remélhetőleg!), amúgy is érdemes betáraznunk a mélyhűtőbe pár doboz fagylaltot, amivel őket is megkínálhatjuk. Ez egy gyors és egyszerű módja a vendégváró ínyencségeknek, de hogy ne legyen ennyire hétköznapi ez az édesség, szervírozzuk a nyalánkságot ehető csokitálakban.

Cookta - 2016.05.13.
A legjobb dolgok egy helyen: fagyi csokiban

Amellett, hogy nagyon mutatósak és finomak ezek a tálkák, igencsak szórakoztató az elkészítésük, így a gyerekek is biztos szívesen segítenek majd nekünk. Nem utolsósorban pedig némi mosogatnivalót is megspórolunk magunknak.

Amire szükségünk lesz:

  • lufik
  • csokoládé
  • cukorkák
  • tálak az elkészítéshez

(Via: popsugar)

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.