A napokban már írtunk nektek erről a könnyű nyári fogásról – a kukoricáról. Főzhetjük, süthetjük, grillezhetjük, és variálhatjuk mindenféle földi jóval. De a most következő videótól még a szemünk is könnybe lábadt.

Édes kukorica, krémes máz, ropogós szalonna. Kell ennél több? Kizárt, legfeljebb még több kukorica.

Objektum doboz

Először is készítsük el a ranch dressinget! 

  • 1/2 pohár író vagy joghurt
  • 1/3 pohár majonéz
  • 2 evőkanál petrezselyemlevél
  • 1/2 teáskanál reszelt vöröshagyma
  • só, őrölt bors 
  • 1 gerezd fokhagyma 
  1. A fokhagyma kivételével minden alapanyagot dobjunk a turmixgépbe, majd öntsük át egy lezárható dobozba, vágjuk félbe a fokhagymát, majd dobjuk bele a keverékbe, és hagyjuk állni egy ideig a hűtőszekrényben.
  2. Fektessünk szorosan egymás mellé baconszeleteket egy tepsiben.
  3. Kenjük meg a kukoricákat – szépen sorban – a szósszal, majd fektessük őket rá a szalonnákra, és csavarjuk fel őket – jó szorosan.

(Via: Delish)