Írd be, mit keresel:

Gasztrohoroszkóp – NYILAS

Személyiségedet a Jupiter uralja. Természetedre a kettősség jellemző: egyszerre vagy igazi nagyvárosi, nyüzsgő, pörgő ember és zöldbe vágyó természetbarát. 

Cookta - 2016.10.06.
Gasztrohoroszkóp – NYILAS

A társaság lelke vagy, imádsz szervezkedni, bulit csinálni, legyen az egyszerű szalonnasütés tábortűz mellett vagy jelmezes farsang. Igazán nyitott, minden újra kíváncsi ember vagy, szeretsz utazni, világot látni, mindent megkóstolni, így a világkonyha minden ízére kíváncsi vagy. Szeretsz és tudsz is főzni, bár igazán az inspirál, ha társaságnak, barátoknak főzhetsz.

Nehéz lenne eldönteni, mi az igazi kedvenced: a húsféléket ugyanúgy szereted, mint az izgalmas tésztákat vagy a különféle desszerteket. Az italok között is sok kedvenced van, bátran ismerkedsz velük, épp ezért a mértékletességre érdemes olykor odafigyelned. Ez a nagy életigenlés és habzsolás vezethet némi súlyfelesleghez is, erre nem árt figyelned.

Forrás:
iStock

Amit bátran fogyaszthatsz: 

Húsfélék, halak: sertés, marha, vadhúsok, liba, kacsa

Zöldségek: zöldborsó, babfélék, kukorica, csírafélék, saláta, káposzta 

Gyümölcs: szőlő, ananász, körte, dió, mandula, rebarbara, gesztenye, áfonya

Fűszerek: menta, petrezselyem, citromfű, kakukkfű, bazsalikom, kapor

Receptajánlat:

Érlelt marharostélyos kukoricakrémmel és töltött kápiával >>

Forrás:
Mikes Márk

Currys-bazsalikomos tökragu >>

Gesztenyehab >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.