Írd be, mit keresel:

Csak a csoki – ehető arcradír és pakolás

Az ehető arcradír a legjobb, mégpedig azért, mert ebbe csak olyan alapanyagok kerülnek, amelyek annyira természetesek, hogy akár meg is ehetjük. Ezt persze csak akkor tudjuk, ha mi magunk készítjük. A kakaó, a méz, az olaj és a cukor nemcsak sütiben teljesítenek jól, hanem a bőrünkön is!

Cookta - 2016.10.26.
Csak a csoki – ehető arcradír és pakolás

A legjobb kozmetikai „szerek” a konyhában találhatóak. Fillérekből és pillanatok alatt készíthetünk arcpakolást vagy bőrradírt, de megmutatom, hogyan kombinálható és variálható ez a négy egyszerű hozzávaló – a kakaó, a méz, az olaj és a cukor – úgy, hogy tápláló, tisztító hatásukat a legjobban kihasználhassuk, nemcsak az arcunkon, de akár az egész testünkön is.

Objektum doboz

Takács Nóra korábbi szépségtippjei és egészséges receptjei >>

Az egészségesebb életmódhoz kisebb lépésekkel is közelíthetünk, az a lényeg, hogy még ma, MÉG IDÉN elkezdjük >>

Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással, kreatív ötletekkel >>

Natúrkozmetikumok

Natúrkozmetikumok
Forrás:
Alexandra.hu

Ha szereted a természetes kozmetikumokat, ezt a könyvet ajánljuk

A natúrkozmetikumok az alumíniumtartalmú dezodorok, a kémiai adalékanyagokat és segédanyagokat tartalmazó bőrápoló krémek és az állatokon tesztelt szépségápolási kellékek természetes alternatívái. A hajmosó szerek hozzávalói a fán teremnek, a fogkrémeké a réten virítanak, a napolaj alapanyagai pedig a kertben sarjadnak.

Mindegyik alapanyag teljes mértékig természetes, és olyan tiszta, hogy akár el is fogyaszthatnánk. Egészséges sejtfrissítő kúra a természetből – akár egy szem üdítően friss gyümölcs!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.