Írd be, mit keresel:

Európa kedvenc grillfogásai – 12 receptötlet

A grillezés az egyik legklasszabb dolog a nyárban, a közös szabadtéri sütögetés egyszerre pihenés, beszélgetés, feltöltődés a sok finom illat között. Ráadásul rengeteg minden kerülhet a parázsra – érdemes inspirálódni egy kicsit, mik a kedvenc grillfogások Európában!

Cookta - 2017.06.14.
Európa kedvenc grillfogásai – 12 receptötlet

Itt a nyár, kezdődik a grillszezon, és egyre többen mennek ki a kertbe, parkokba, tópartokra vagy akár az erkélyre, hogy a kellemes délutáni, esti órákban élvezetes módon, kreativitást és erőfeszítést nem sajnálva finomabbnál finomabb grillfogásokat süssenek. Az igazi magyar szokásnak számító szalonnasütés még mindig töretlen népszerűségnek örvend itthon, miközben a barbecue is egyre kedveltebb, Európa más országaiban pedig igazán egyeduralkodónak számít.

Az alábbiakban 12 európai nemzet legautentikusabb és legkülönlegesebb grillfogásaival ismerkedhettek meg a francia mergueztől a svéd speciális steaken át a holland speklapig, amelyek inspirációt adhatnak a legközelebbi kerti partira. 

Forrás:
Shopalike.hu

Forrás: Shopalike.hu

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.