Írd be, mit keresel:

Hópihe pillecukorból – a forró csoki és a kakaó ünnepi kiegészítője

A pillecukor szerintem elengedhetetlen kiegészítője a kakaónak és a forró csokinak, így arra gondoltam, miért ne díszíthetnénk ezzel a bögrénket egy kicsit különlegesebb módon ünnepi alkalmakkor, mint máskor? Tartsatok velem, készítsünk együtt egy édes karácsonyi cukiságot!

Cookta - 2021.12.21.
Hópihe pillecukorból – a forró csoki és a kakaó ünnepi kiegészítője

Karácsonyi készülődésre és az ünnepre mindenképpen jól jön egy kis izgalmas és mutatós kiegészítő, de akár utána is szuper lehet egy kreatív ötlet, hogy kicsit különlegesebbé tegyünk egy pillanatot. Ehhez a forró csoki és egy selymes kakaó is tökéletes, főleg akkor, ha kiegészítjük még egy kis mutatós és pihepuha édességgel. Csak pillecukor és fogpiszkáló kell ehhez a cuki hópihéhez, mutatom is a videóban, hogyan készül.

Objektum doboz

További forró italokat itt találtok >>

Takács Nóra Norie szépségápolással, divattal, egészséges életmóddal és receptekkel kapcsolatos videóit itt találjátok >>

Forrás:
Takács Nóra

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.