Írd be, mit keresel:

A legjobb immunerősítő turmix, ami távol tartja a betegségeket

Beköszöntött az igazi, hűvös téli időszak, amikor még inkább érdemes odafigyelnünk az egészségünkre, és megfelelő támogatást adni az immunrendszerünknek. Én ezt egy nagyon finom, krémes turmixszal teszem, amibe egy szuper immunerősítőt is belecsempészek. A legújabb videómban megmutatom ezt a remek receptet! 

Cookta - 2018.01.20.
A legjobb immunerősítő turmix, ami távol tartja a betegségeket

Gyümölcsös, ízletes, cukormentes és villámgyorsan elkészül ez a selymes napindító ital, amit egy herbaboltokban könnyen beszerezhető szuper kiegészítővel, az antioxidánsokban gazdag, D- és C-vitaminban bővelkedő, immunerősítő virágporral gazdagítok. Kezdjétek a napot ti is egy ilyen egészséges finomsággal! Tippek és variációs ötletek a videóban!

Objektum doboz

További turmixreceptek >>

Takács Nóra korábbi egészséges és finom videói >>

Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.