Indul a foci VB, és ilyenkor az étkezés sokaknál áttevődik az asztal mellől a képernyő elé, vagy ha nem is, azért csipegetni mindig jó valamit a meccsek alatt, főleg akkor, ha barátokkal közösen szurkolunk, ahogy azt kell. Jöjjön egy kedvcsináló és elképesztően frappáns videó és néhány isteni receptötlet a meccsek elé, mellé!

Nem mindenkit hoz lázba a foci, de amit ez a srác művel a labdával, az senkit nem fog hidegen hagyni! Hihetetlenül profi, szellemes, laza és vicces, tessenek csak ámulni és bámulni! :)

Objektum doboz

A legjobb tévénézős ételek azok, amiket lehet kézzel enni, egy tálból kicsemegézni, lehetőleg nem morzsálódnak és nem csöpögnek, vagyis csak úgy félkézzel eszegethetőek. Persze van a csipsz, a tortilla és a pattogatott kukorica, mint alap, de ennél egy kicsit többre vágyunk, akkor ajánlunk a meccsek mellé néhány jóféle falatot.

Pillekönnyű sajtpuffancs sütőben sütve

A franciák egyik zseniálisan egyszerű és abbahagyhatatlan falatkája az úgynevezett gougere (ejtsd: guzser), gyors, egyszerű, leginkább a sajtos pogácsához hasonlítható, de nem kell dagasztani, keleszteni, nyújtani és szaggatni, isteni finom - a receptet itt találjátok >>

Csirkenuggets kiadósan

A ropogós kis bundás csirkefalat is ideális nassolnivaló, de a bolti változatnál finomabb és egészségesebb a házi. Csak az van benne, amit mi belerakunk, és tulajdonképpen nem sokkal bonyolultabb, mint a fagyasztott! Teszteljétek ezzel a recepttel >>

Corn dog

Gyors, egyszerű és nagyon finom a kukoricabundás forró kutya, alias hot dog, pár perc alatt kész, mindenkit levesz a lábáról, és videós receptünk segítségével elkészítve elronthatatlan!